ZABORAVITE MLATARANJE RUKAMA: Pomoću ovog trika lak na noktima suv je za 60 sekundi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVITE MLATARANJE RUKAMA: Pomoću ovog trika lak na noktima suv je za 60 sekundi (VIDEO)

Nema žene ni devojke kojoj se nije dogodilo da joj se lak na noktima ne razmaže, ne skine ili ne smežura i dobije linije ili čak dlačice čim nešto dotakne - a sve zato što se nije dobro osušio iako se potrudila da ih savršeno nalakira. Da ne govorimo o situaciji kada nokte lakirate uveče, pa posle toga treba da raspremate krevet za spavanje i - dotaknete ćebe.

Uz ovaj trik vašim mukama došao je kraj. Više nećete morati da mlatarate rukama i duvate u nokte jer vam se žuri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a u poslednjem trenutku ste ih nalakirali, niti da se plašite da dotaknete čak i svoju kosu.

Sve što vam treba je lak za nokte, činijica s hladnom vodom i nekoliko kockica leda.

Nakon što nalakirate nokte, uronite ih u posudu s vodom i ledom. Držite 60 sekundi i - gotovo. Možete da obučete nov vuneni kaputić.

Detalje pogledajte u videu!



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.