Vreme za praznik

Izvor: Domino Magazin, 17.Apr.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme za praznik

Biće i kiše i sunca

Posle današnjeg snega u nekim krajevima Srbije, izgleda da će narednih prazničnih dana ipak biti malo toplije.

U petak će biti 14 stepeni, očekuju se i pljuskovi, u subotu opet kiša ali temperatura raste i stići će do 17 stepeni. U nedelju će biti dvadeset stepeni i sijaće sunce a već u ponedeljak  24 stepena. Sve u svemu promenljivo čak toliko da može da se promeni preko noći.

Ovakvom vremenu se ipak neki raduju. Na Kopaoniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je pre tri dana završena skijaška sezona. Ali zbog interesovanja posetilaca i novog snega otvara se ponovo. I što je još zanimljivije, tokom zime se skijalo na veštačkom snegu ali će ovo prolećno skijanje sada biti na prirodnom jer je napadalo 15 centimetara snega. Kako na stazama ima između 20 i 25 centimatara utabanog snega, nove padavine su učinile da staze izgledaju kao u decembru.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.