Vrele noći u Nici: Kako Pamela zabavlja novog dečka

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrele noći u Nici: Kako Pamela zabavlja novog dečka

Nekadašnja seks-bomba Pamela Anderson navodno je u vezi sa gotovo 20 godina mlađim fudbalerom iz Francuske Adilom Ramijem. Pogledajte eksluzivne snimke kako se ovaj novopečeni par zabavlja u noćnom provodu.

Nakon što je obelodanjeno da je, navodno, imala romansu sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom, koji je razotkrio mnoge mračne tajne svetske politike i ekonomije, nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže", Pamela Anderson, izgleda, ima novu "ljubavnu igračku". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ovog puta njen izbor je, po pisanju svetskih medija, 18 godina mlađi Francuz koga zovu "Šrek" i koji je fudbaler španske "Sevilje".

Iako su njih dvoje primećeni na francuskoj rivijeri ovih dana, da bi izbegli paparace nisu bili jedan pored drugog, već su držali rastojanje. Ipak, poslednje fotografije otkrivaju da su njih dvoje zajedno i da se dobro zabavljaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.