Vice: On je pravi vuk sa Vol Strita

Izvor: B92, 28.Apr.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vice: On je pravi vuk sa Vol Strita

Sredinom devedesetih, Leonardo di Kaprio je bio kralj sveta. Dečački izgled i glavna uloga u film Titanik doneli su mu beskrajnu slavu.

U to vreme, bio je najbolji drugar saDejnom Điačetom, investicionim bankarom i članom grupe mladih, bogatih i uspešnih, poznatijom kao Breakfast in Bed.

U njegovom stanu na Brodveju su se okupljali i planirali sve ono što je sledilo kasnije. Od glamuroznih filmskih zabava, preko mode i provoda, pa sve do sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansija. U tom klubu bili su zajedno sa Majklom Stajpom, Kejt Mos, Vinonom Rajder i Alanis Moriset, a Dejna je bio prava inspiracija za film Martina Skorsezea Wolf of Wall Street.

Video možete da pogledate na sajtu vice.com/rs, a srpski titl pronađite u podešavanjima videa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.