Vice: Izlazak subotom uveče u Negotinu

Izvor: B92, 06.Mar.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vice: Izlazak subotom uveče u Negotinu

Subota je dan D u Negotinu. Toliko se iščekuje tokom cele nedelje, a jednako je bitan za invaziju na noćni život ovog grada na tromeđi Rumunije, Bugarske i Srbije.

Mada ja više volim da ga zovem varoš. Statistički gledano, negotinska opština ima oko 37 hiljada stanovnika. Sa stanovišta statističke greške, taj broj je mnogo manji kada se oduzmu oni koji žive u selima, oni koji šatro žive u selima a zapravo su na "privremenom" (već četvrta generacija) radu u inostranstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i oni koji studiraju i rade širom Srbije (kao i ja).

Danas u samom Negoitnu ne može da se zbere ni 10 hiljada stanovnika. Jasno je da je onda i broj mladih zabrinjavajuće mali, mada je to celo mesto pretvorilo u jednu veliku žurku.

Nastavak priče pročitajte na Vice.com/rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.