VIDEO: Beograd ovako još niste videli

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Beograd ovako još niste videli

Fotograf i snimatelj Dušan Stojančević oduševio je ljubitelje fotografije i filma, novim snimkom Beograda pod nazivom "Tiny Belgrade".

"Fotografija je moja najveća ljubav, a želim da radim ono što volim. Želeo sam da prikažem lepe strane Beograda, pa je samim tim suština ovog snimka širenje pozitivne energije Beograda, njegovo promovisanje, ali i to da proširim svoj posao. Snimak sam postavio pre nekoliko sati, a za to vreme pogledalo ga je oko 10 hiljada ljudi, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su komentari veoma pozitivni", rekao je Dušan.

On je kazao da je snimak zapravo sastavljen od preko 20 hiljada fotografija koje su povezane u film i da mu je za ostvarenje ovog doživljaja Beograda bilo potrebno šest meseci."S obzirom da tehnologija kojom sam fotografisao zahteva postavku sa visine, posebno sam zahvalan ljudima koji su me puštali u njihove stanove i na krovove svojih zgrada kako bi mi omogućili da realizujem ovaj projekat", dodao je Dušan.

Dušan je prošle godine snimkom "A day in Belgrade", koji je objavio "National Geographic", dostigao svetsku popularnost, i na "You Tube"-u ima više od 520 hiljada pregleda. Pogledajte kako izgleda "sićušan" Beograd u očima Dušana Stojančevića.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.