VICE: Kako da ti uspe duga veza kada imaš dvadeset i nešto godina

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VICE: Kako da ti uspe duga veza kada imaš dvadeset i nešto godina

"Postoje samo dve vrste dugih veza. Prva: kada ste najbolji prijatelji koji jedno drugome možete da izazovete orgazam, a da to nije uvrnuto. I druga: kada oboje znate da sve što zapravo činite jeste da gledate jedno drugo kako umire."

"Više se ne smeješ njenim šalama; njegova zavisnost od alkohola više nije zabavna kao nekada; ispostavilo se da je veoma loša osoba. Vi ste par koji sedi jedan preko puta drugog u Bela Italiji: u kliničkoj tišini, zbog čega će dete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje sedi na suprotnoj strani restorana i gleda vas jednog dana razviti ozbiljne probleme sa posvećivanjem.

Ali dobra vest je da 42 posto brakova završi razvodom. Tako da je zaključak da će mnogo parova – a ovde pod time podrazumevamo i supružnike, i parove u dugoj vezi – dobiti svoju drugu šansu. I to je srceparajuće, jer iako duge veze (DG) umeju da imaju svoja iskušenja – ne možeš neprekidno da gledaš kako neko besni zbog loše usluge dostavavljača pice, a da ne zaurlaš na njega da iskulira – mogu da budu i veoma prijatne.

Ali kako da se čovek postara da bude tako? Kako onda, kada one koji su u dugoj vezi oblikuju različite unikatne interakcije sa onima sa kojima su u DG-u, sveobuhvatni vodič može da se primeni na tvoju duboko ličnu vezu?"

Preostali deo teksta možete pročitati na sajtu vice.com.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.