Uputstvo za vrhunski halal seks uzburkalo Veliku Britaniju

Izvor: B92, 17.Jul.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uputstvo za "vrhunski halal seks" uzburkalo Veliku Britaniju

Muslimanke u Velikoj Britaniji hvale novu knjigu čija tema je kako imati "vrhunski halal seks".

Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks" (The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex), objavljena prošle nedelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.

Autorka, koji je odlučila da ostane anonimna, a predstvalja se psudonimom Um Muladhat, daje muslimankama ljubavne savete o svemu, od ljubljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do najboljih poza za seks.

Glavna poruka knjige je da žene mogu da preuzmu inicijativu kada su ljubavni odnosi sa njihovim muževima u pitanju.

"Videla sam mnoge muslimanske žene koje se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu", rekla je autorka za Gardijan.

"Znale su samo za 'penis u vaginu', ali veoma malo o tome kako da začine svoj ljubavni život drugačijim pozama i drugačijim stvarima u krevetu. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi."

Predsedavajuća Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji Šaista Gohir hvali knjigu zbog činjenice da navodi žene da razgovaraju o seksu.

"Krivica koja se vezuje uz seks usađena je u žene od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'"

"Krajnje je vreme da se o seksu otvorenije razgovara", zaključuje Gohir.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uputstvo za "vrhunski halal seks" uzburkalo Veliku Britaniju

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017

Muslimanke u Velikoj Britaniji hvale novu knjigu čija tema je kako imati "vrhunski halal seks"...Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks" (The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex), objavljena prošle nedelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.