Umro Nemanja Ivanović, poznatiji kao DJ Manya

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Nemanja Ivanović, poznatiji kao DJ Manya

Nemanja Ivanović poznatiji kao DJ Manya preminuo je u ranim jutarnjim časovima u bolnici Flensburg, u Nemačkoj.

Nemanji je u junu prošle godine dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti, desmoplastični sitnoćelijski sarkom. Za lečenje ove bolesti bila su neophodna znatna finansijska sredstva u čije prikupljanje se ujedinila domaća scena kao i mnogobrojna javnost.

Nakon postizanja dobrih rezultata lečenja, početkom jula ove godine objavljeno je da se tumor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratio dok je za prikupljanje novih sredstava za nastavak Nemanjinog lečenja bila najavljena nova kampanja “Manja za tebe, ti za Manju”.

Manya je bio deo DJ dua Calavera & Manya koji se proslavio trakom “I Feel (Siente Me)”. Vratio se u Srbiju 6. jula i dva dana kasnije nastupio na Dance Areni Exit Festivala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZBOG, NEMANJA: DJ Manya preminuo u bolnici u Nemačkoj

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2016, 09:35

Nemanja Ivanović poznatiji kao DJ Manya preminuo je u ranim jutarnjim časovima u bolnici Flensburg, u Nemačkoj.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.