USUDI SE DA PROVERIŠ: Da li si jedna od 5 tipova žena od kojih muškarci beže

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USUDI SE DA PROVERIŠ: Da li si jedna od 5 tipova žena od kojih muškarci beže

Jednostavnost, manje je više… Verovali ili ne muškarci su jednostavna bća ma koliko žene mislile suprotno. Vreme je da saznate od kakvih žena oni beže. Možda u ovom tekstu nađeš odgovor na pitanje – ZAŠTO SAM SAMA?

Kraljice drame

Malo drame tu i tamo ne škodi, ali ako konstantno imaš potrebu da dižeš frku oko stvari koje nisu toliko važne, muškarac će pobeći glavom bez obzira.

Skini šminku da se upoznamo!

Neke >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << žene na sebe stave toliko šminke da ih nenašminkane ni FBI ne bi prepoznao. Znamo da voliš bronzer, ali ponekad je manje - više.

Tračare

Tu i tamo je ok, ali ako se sva vaša konverzacija svodi na to ko je šta rekao o kome i ko s kime spava, njemu je verovatno jako dosadno.

Ljubomorne žene

Ako si ljubomorna zbog toga što deluje prisno s koleginicom s posla, to je ok. Ako si ljubomorna jer mu je sestrična poslala poruku za rođendan, to nije ok i popićeš packu.

Princeze

Svaki muškarac voli malo da razmazi ženu koju voli, ali to ne znači da se možeš ponašati kao princeza. Ako samo uzimaš i ništa ne daješ, ostaćeš bez frajera.

Izvor: Index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.