U pogonu lift za lica s invaliditetom

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pogonu lift za lica s invaliditetom

TREBINJE - U Kulturnom centru u Trebinju danas je pušten u pogon lift - kosa stubišna platforma, čime je omogućen nesmetan pristup osobama sa invaliditetom pozorišnoj sali i galerijskom prostoru u ovoj ustanovi.

Helena Nikolić iz nevladine organizacije "Kreativni centar", koja je realizovala projekat ugradnje lifta, istakla je da je osnovni cilj bio poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom u Trebinju povećanjem inkluzije u kulturni život zajednice.

"Ugradnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << platforme osobama sa invaliditetom omogućeno je praćenje kulturnih manifestacija u Kulturnom centru", rekao je Željko Budimir iz Kreativnog centra.

Projekat, čija je vrijednost 47.000 KM, finansirala je Vlada Norveške.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kulturni centar dobio lift za invalide

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

TREBINJE - Kulturni centar u Trebinju dobio je u petak lift-platformu za invalide, čime je omogućen nesmetan pristup invalidnim osobama pozorišnoj dvorani i galerijskom prostoru, koji djeluju u sklopu ovog centra...Projekat, čija je vrijednost 46.000 KM, finasirala je Vlada Norveške preko NVO Kreativni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.