U neverovatnom spletu sudbine, beba je spasila mamin život! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Feb.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U neverovatnom spletu sudbine, beba je spasila mamin život! (FOTO)

Beba je pokušala da joj kaže nešto, a onda je u njoj poradio majčinski instinkt.

Sara Bojl (26), pokušavala je da doji svoju bebu Tedija, ali svaki put dečak je odbijao mleko, zbog čega je mlada majka postala očajna.

Ubrzo je otišla kod svog ginekologa po savet, ali je on došao do zapanjujućeg otkrića, žena je imala redak trostruko negativni rak dojke.

"Tedi je moj heroj. Da nije bilo njega, nikada ne bih posumnjala da imam rak. Moj lekar smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da dojenje pomaže da se majka i beba povežu, ali u ovom slučaju meni je spasilo život", ispričala je Sara.

Sara je 2013. godine primetila izraslinu na desnoj dojci, ali su ultrazvučni pregledi pokazali da je u pitanju benigni tumor.

My baby found my rare breast cancer and saved my life - https://t.co/vzhoxFe7gz https://t.co/HeSbOljwrE

Njeni strahovi su se vratili tri godine kasnije, kada je njena beba narednih šest meseci odbijala da se hrani mlekom iz desne dojke.

"Postao je uznemiren i vikao bi snažno da se cela kuća tresla. Nije želeo da sisa, čak ni da ga držim sa desne strane", priča Sara.

Ispostavilo se da je tumor počeo da raste tačno u periodu kad je Tedi odbijao da sisa, i zbog toga Sara je sigurna da joj je beba spasila život.

Ona je sada na polovini hemioterapije sa planom sa joj se uradi dvostruka masektomija kako bi izbegla svaku dalju pretnju od opake bolesti, pa apeluje na sve žene da se podvrnu detaljnim pregledima i redovno kontrolišu svoje zdravlje.Preminuo je od raka, ali to nije najgore što mu se dogodilo! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.