U Igri prestola glumi u scenama seksa, a u stvarnosti je devica

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Igri prestola" glumi u scenama seksa, a u stvarnosti je devica

Čak i ako ste fan mega-popularne "Igre prestola" verovatno niste znali da gotovo svaki put kad gledate golu Deneris ili Emiliju Klark, zapravo gledate telo Rosi Mek.

Naime, ona je dublerka poznate glumice, a ima i poprilično posećen profil na Instagramu na kojem možemo videti zašto su producenti serije izabrali upravo nju.

Uz sve to, ova osamnaestogodišnjakinja je potpuno drugačija nego što smo navikli da je viđamo u seriji. Naime, iako često mora da glumi scene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seksa, Rosi je još uvek devica.

"Jako mi se sviđa ideja čuvanja za supruga. Dva puta sam bila verena, a s prvim dečkom sam bila tri godine u vezi. Raskinuli smo iznenada pa mi je drago što sam zadržala nevinost", govori Rosi za “The Sun”.

Za magazin Paste izjavila je da je angažman u seriji dobila nakon što su producenti videli fotografiju koju je objavila na Tviteru i na kojoj nosi plavu periku. Istog trenutka im je bilo jasno da su našli savršenu dvojnicu.

Izvor: index

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.