Turisti priznali svoje seksualne navike tokom godišnjeg odmora

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2014, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti priznali svoje seksualne navike tokom godišnjeg odmora

Hostelbookers sproveo je anonimnu anketu među korsnicima i pitao ih je o njihovim aktivnostima tokom godišnjeg odmora.

U anketi je učestvovalo 11.000 ljudi. Muškarce najviše privlače žene iz Rusije, Poljske i Kolumbije, dok žene privlače muškarci iz Irske, Australije i Britanije.

Nemci, Britanci i Francuzi su izglasani kao najteže nacije kada je u pitanju seks za jednu noć.

Iako mnogi misle da su hotelske sobe te koje kriju najviše tajni, to nije tačno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Većina ovih aktivnosti događaju se upravo napolju i njih 22 odsto je priznalo kako to rade isključivo izvan soba. Najčešće intimne dodire s jednonoćnim partnerima razmjenjuju u toaletima, bazenima, javnim parkovima ili prostorijama hostela. Bilo je i onih koji su to probali u autobusima, vozovima, šumi, na balkonu, u čamcu, pod javnim tušem i sl.

Blizu 70 odsto ispitanih je imalo seks s nekim od lokalnog stanovništva, 17 odsto sa hotelskim osobljem, a blizu 10 odsto je spavalo s pet ili više osoba tokom jednog godišnjeg odmora. Više od 17 odsto osoba nosi svoje seksualne igračke na put.

Kada je u pitanju korišćenje zaštite, Italijani, Grci, Bugari, Portugalci i Brazilci je koriste u najvećem procentu, dok Kinezi, Turci, Mađari i Malezijci u velikom procentu ne koriste.

Od 11.000 ispitanih, blizu 56 odsto su bile ženske osobe. Ispitani su uzrasta od 17 do 50+, a većina ih je bila između 22 i 30 godina starosti.

Oko 48 odsto osoba prekinulo je sa svojim partnerom zbog/tokom/nakon godišnjeg odmora, a 16 odsto je prevarilo svoje partnere tokom putovanja. "Najnevernije" nacije su Brazilci, Francuzi i Bugari.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.