Treći sajam mentalnog zdravlja

Izvor: Studnel.com, 04.Okt.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći sajam mentalnog zdravlja

Koncept ovogodišnjeg sajma zasnovan je na predstavljanju svakodnevnih mogućnosti koje možemo iskoristiti za očuvanje sopstvenog mentalnog zdravlja i prevenciju mnogih problema i poremećaja u stresnoj današnjici. Ove godine sajam će biti posvećen anksioznosti, depresivnosti i besu, temama koje su prepoznate kao najčešće problemske teme kod mladih osoba.
Sajam se sastoji iz tri celine: Prepoznaj i doživi, Ventiliraj, Ako ne možeš sam – ne moraš. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << svakoj od celina mladi ljudi će imati priliku da prepoznaju i shvate određena stanja, te da kroz niz aktivnosti preispitaju svoja osećanja i šta je ono što sa njima rade kada ih i sami dožive, kao i da je sasvim u redu potražiti pomoć ako osetimo potrebu za njom.
Ove godine na sajmu učestvuju: Akademsko pozorište SKC-a, Plesni klub Swing, Akademija KI, Udruženje građana Rukotvorine Balkan, Psihološko savetovalište za studente pri SKC-u Niš, Psihološko savetovalište Univerziteta Bijeljina, Centar Self Niš i Psihosfera centar Niš.

sajam mentalnog zdravljaventiliranjepriholosko savetovaliste za studente

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.