Tijana Dapčević otkrila kako održava vitku liniju

Izvor: B92, 07.Dec.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević otkrila kako održava vitku liniju

Poznata pevačica Tijana Dapčević gostovala je u emisiji „150 minuta“ na TV Prva gde je pričala o sinu, za čime žali i kako održava vitku liniju.

Pevačica je gostujući u emisiji 150 minuta otkrila je kako zamišlja budućnost svog sina, za čim žali, zbog čega ne može da se fokusira samo na jednu stvar, šta misli o tremi i zahvaljujući kom načinu ishrane održava kilažu...

Tijana kaže da je najvažnije u odluci za mršavljenje to što je ona Spartanac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i što kada kaže dosta onda je stvarno dosta.

Dozvoli sebi ponekad i parče pice, ali je zamenila brašno ovsenim mekinjama, ne korsti šećer nego steviju, jede jaja, meso, ribu i nikada nije glada.

Pogledajte ovde njeno gostovanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.