Tenesi ozakonio provaljivanje u automobile da se spasi ljubimac

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenesi ozakonio provaljivanje u automobile da se spasi ljubimac

S dolaskom sve toplijeg i toplijeg vremena, sve je više upozorenja o tome koliko i naši kućni ljubimci pate zbog visokih temperatura. Već dobro znate kako su i oni skloni toplotnom udaru, kao i dehidraciji.

Ipak, čini se da takva upozorenja i dalje ne dopiru do nekih vlasnika, koji svoje ljubimce još uvek ostavljaju u automobilima na paklenim vrućinama, dok oni obavljaju stvari. Upravo zato, savezna država Tenesi preduzela je veliki korak u borbi protiv toga.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ona je legalizovala provaljivanje u užarene automobile, u kojima se nalaze životinje.

Ipak, da ste tako nešto pokušali pre, platili biste za uzrokovanu štetu. Sada, jedina osoba koja će imati pravne probleme je neodgovorni vlasnik životinje.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.