Svako bi poželeo ovakvog muškarca: Ona je najdivnija žena na svetu

Izvor: B92, 03.Maj.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako bi poželeo ovakvog muškarca: "Ona je najdivnija žena na svetu"

Javnost je oduševljena njihovom vezom.

Američka javnost oduševljena je vezom pevačice Gven Stefani i kantri zvezde Blejka Šeltona, koji su se zaljubili u toku šoua „Vojs“, nakon što su oboje prošli kroz razvod. On od koleginice Mirande Lambert, a Gven od rokera Gevina Rozdejla, koji ju je varao godinama. Sada svi željno iščekuju njihov zajednički duet!

Pesma „Go Ahead and Break My Heart“, koju će otpevati novopečeni par, naći će se na Šeltonovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novom albumu, koji će objaviti 20. maja.

- Ova pesma je veoma značajna za nas dvoje, pogotovo što smo je zajedno napisali. Zabavljam se s najdivnijom ženom na svetu i često sam u čudu da smo zajedno - rekao je nedavno Blejk.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.