Stravična životna priča Miše Janketića: Molio sam da mi ne kažu gde žive sinovi čoveka koji mi je ubio majku

Izvor: NaDlanu.com, 28.Avg.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična životna priča Miše Janketića: Molio sam da mi ne kažu gde žive sinovi čoveka koji mi je ubio majku

Miša Janketić, jedan od velikana srpskog glumišta, ne priča često o svom životu. Ipak, sad već daleke 1973. za Yugopapir je u svojoj potresnoj ispovesti ispričao kako je ostao bez oba roditelja i jako mlad postao staratelj svojoj sestri Mileni, ali i šta je uradio kad je godinama kasnije saznao da sinovi ubice njegove majke žive u komšiluku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misa Janketic Cetnik mi je ubio majku molio sam da mi ne kazu gde zive njegovi potomci

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2016

Nije se više vrаtilа mojа mаjkа Milicа. Zаludu smo Milenа i jа išli u komаndu i molili dа ne ubiju nаšu mаjku, ispričao je poznati glumac..Jedan od naših najvećih glumaca Mihailo Miša Janketić ispričao je potresno priču o stradanju njegove porodice tokom drugog svetskog rata...Prenosimo...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.