Stravičan momenat borbe ajkule za život (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Jul.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan momenat borbe ajkule za život (VIDEO)

Video-snimak na kome se vidi kako se ajkula, koja je naskočila na brod, naporno bori da se sa palube vrati u vodu privukao je veliku pažnju internet korisnika.

Na snimku, koji je nastao na Long Ajlendu, vidi se kako ajkula, koja se zaglavila u metalnoj ogradi na palubi čamca, bezuspešno pokušava da se izbavi, a nekoliko sekundi kasnije po njenim ustima pojavljuje se krv.

Ajkuli je na kraju uspeo da pomogne kapetan Don Lou zahvaljujući svojim ribarskim veštinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezavši joj peraja, dok je drugi član posade, uspeo da joj veže usta okrenuvši joj glavu ka okeanu.

Nakon uspešne akcije preseki su kanape kako bi živorinja, duga 3,2 metara i teška između 60-135kg, mogla da se vrati u svoje prirodno stanište.

"Treba nam veći brod“, rekao je Lou.

Akcija spašavanja koja je uspešno završena zabeležena je kamerom. Snimak je uznemirujućeg sadržaja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.