Stojnić potpisao za »Bellator«

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojnić potpisao za »Bellator«

Denis Stojnić, naš najbolji MMA borac, potpisao je ugovor za organizaciju "Bellator", a na manifestacijama koje će ona organizovati u naredne dvije godine imaće 8 mečeva.

"Već duže vremena sam u kontaktu sa čelnicima 'Bellatora' i sada je došlo do realizacije naše saradnje. Riječ je o jednoj od najboljih svjetskih borilačkih orgnizacija i oni su konkurencija UFC-u. Zajedno sa mnom MMA borbe u 'Bellatoru' imaće i i moj kolega iz 'Golden Glorya' Gzim Selmani, koji je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ugovor prije četiri mjeseca. Inače, svoju prvu borbu u karijeri po K-1 pravilima imaću na borilačkom spektaklu koji organizira 'Glory', a moj protivnik će biti bivši UFC borac Pat Beri", kaže Stojnić.

Denis ističe da velike zasluge za potpisivanje ugovora sa "Bellatorom" ima njegov trener iz "Golden Glorya" Martin de Jang (na fotografiji).

"On me je odveo u ovu veliku borilačku organizaciju u kojoj je sada veliki broj kvalitetnih boraca iz UFC-a kao što su Titi Ortiz, Rašad Evans, Čik Kongo... Dobio sam odlične finansijske uslove da potpišem ugovor, a prilikom potpisa sam tražio da moje mečeve može prenositi jedna televizijska kuća iz BiH. Želim da se moji mečevi mogu gledati u domovini", kaže Denis.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.