Šta radi Džoni Dep dok ga supruga optužuje za zlostavljanje?

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi Džoni Dep dok ga supruga optužuje za zlostavljanje?

Dok je Amber Herd svedočila o slučaju nasilja u porodici, njen suprug Džoni Dep prisustvovao je dobrotvornom događaju za Fondaciju Starkey Hearing, koja se bavi pružanjem pomoći osobama sa oštećenim sluhom.

Glumac, kog je supruga optužila da ju je fizički zlostavljao pre nego što je podnela zahtev za razvod, bio je dobro raspoložen i smešio se dok je pacijentima davao nove slušne aparate.

U videu snimljenom na događaju, u jednom trenutku se vidi da Depa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sklanja član njegovog tima, kako bi mu nešto rekao. Nedugo posle događaja, Dep je nastupio sa svojim bendom Hollywood Vampires u Lisabonu.

Inače, Herd je podnela zahtev za zabranu prilaska, koju je sud odobrio.

Herd je pred sudom tvrdila da je Džoni Dep bacio na nju čašu vina, uhvatio je za ramena i gurnuo na krevet.

Glumac se nije oglašavao još od saopštenja koje je preneo njegov predstavnik nakon objave vesti da se par razvodi.

“Imajući u vidu koliko je kratak bio njegov brak i tragični gubitak majke, Džoni neće reagovati na bilo kakve lažne priče, tračeve, pogrešne informacije i laži o njegovom privatnom životu”, rekao je njegov predstavnik u četvrtak.

“Džoni se nada da će okončanje ovog kratkog braka biti brzo završeno”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta radi Džoni Dep dok ga supruga optužuje za zlostavljanje? (video)

Izvor: Svet, 28.Maj.2016

Dok je Amber Herd svedočila o slučaju nasilja u porodici, njen suprug Džoni Dep prisustvovao je dobrotvornom događaju za Fondaciju Starkey Hearing, koja se bavi pružanjem pomoći osobama sa oštećenim sluhom.. Glumac, kog je supruga optužila da ju je fizički zlostavljao pre nego što je podnela...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.