Sport Vision za zimu 2012.

Izvor: Domino Magazin, 05.Dec.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport Vision za zimu 2012.

Pravi je trenutak da se spremite za ovu sezonu i to na sajmu Expo Zim

Sada je pravi trenutak da se spremite za zimski odmor i to na sajmu zimske opreme, sportova i turizma.

Na ovogodišnjem Expo Zimu Beogradskog sajma, Sport Vision je na štandu po sniženim cenama ponudio zimske cipele i jakne, ski kombinezone i komplete, kao i prateću opremu.

U ponudi su brendovi adidas, Nike, Champion, Sergio Tacchini, Timberland, Skechers, Icepeak, Rucanor, Brugi, Colmar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Gaudi sanke ....

Popust do 30 posto koje Sport Vision nudi omogućiće skijašima i borderima da se obuju i obuku za planinu ali i svima drugima da se zaštite od gradske hladnoće i snega. Expo Zim traje od četvrtka do nedelje (od 8. do 11. decembra) a 4 dana rasprodaje i odlična ponuda su pravi motiv da skoknete do sajma ove nedelje.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sport Vison" za ljubitelje zime (FOTO)

Izvor: S media, 06.Dec.2011, 14:31

Na ovogodišnjem EXPO ZIM-u Beogradskog sajma, Sport Vision je po sniženim cenama ponudio zimske cipele i jakne, ski kombinezone i komplete, kao i prateću opremu..."Prečice" koje život znače..U ponudi su brendovi Adidas, Nike, Champion, Sergio Tacchini, Timberland, Skechers, Icepeak, Rucanor, Brugi,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.