Sonar za pecanje

Izvor: Domino Magazin, 20.Maj.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonar za pecanje

Garantovano će da grize uz malu pomoć tehnologije

Važno je učestvovati, nije slogan koji nam se baš dopada. Mi volimo da pobeđujemo! Zato nam se dopao ovaj Humminbird RF35 uređaj koji će čak i od pecaroša koji je ribu video samo na televiziji napraviti pravog dunavskog alasa. A pecanje i nije pecanje ako ništa ne uhvatite, a usput vas izujedaju komarci, žena ostavi zbog zapostavljanja, a ortaci zezaju pošto su oni uhvatili soma od 20 kila. Tako je ovakva pomoć tehnologije >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << sasvim u redu, sa moralnog apekta.

Svi iskusni pecaroši znaju da je pronalaženje pravog mesta najvažnija stvar u celoj priči, a ovaj sonar će vam pomoći baš u tome. Posebno dobro je što nećete morati da ga dovezete u Ladi Nivi na lokaciju, već je dovoljno mali da ga smestite na zglob ruke, a zeleni sonar ubacite u vodu i pogledate na ekranu da li ispod ima ribe. Pored toga što će vam porasti samopouzdanje, što je uvek dobro za razne stvari, više nećete morati da kupujete šarana u lokalnoj ribarnici da bi ste imali alibi za odsustvo sa porodičnog okupljanja. Cena: 80 dolara.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.