Slepi putnik preživeo petočasovni let u trapu aviona

Izvor: B92, 21.Apr.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slepi putnik preživeo petočasovni let u trapu aviona

Jedan šesnaestogodišnji slepi putnik preživeo je let od Kalifornije do Havaja u prostoru stajnog trapa aviona, uprkos izuzetno niskim temperaturama na visini od 11.500 metara i manjku kiseonika, saopštio je FBI i zvaničnici aerodroma u Honoluluu.

Portparol FBI Tom Sajmon je izjavio da je dečak ispitan nakon što je pronađen kako tumara na pisti aerodroma na ostrvu Maui bez ličnih dokumenata, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

"Klinac ima sreće što je živ", istakao je Sajmon.

On je dodao kako su snimci bezbednosnih kamera sa aerodroma u San Hozeu u Kaliforniji pokazali da je mladić preskočio ogradu da bi došao do aviona "Havaijan erlajns".

Kad je avion sleteo na Maui, dečak je iskočio iz prostora za stajni trap i počeo da tumara po pisti. "On je najveći deo leta bio u nesvesti", rekao je Sajmon, dodajući da je let trajao oko pet sati.

Dečak, koji se u avion sakrio nakon što se zbog svađe sa porodicom odlučio za beg od kuće, nije pretrpeo nikakve povrede, istakao je zvaničnik FBI.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slepi putnik preživeo petočasovni let u trapu aviona

Izvor: B92, 21.Apr.2014

Jedan šesnaestogodišnji slepi putnik preživeo je let od Kalifornije do Havaja u prostoru stajnog trapa aviona, uprkos izuzetno niskim temperaturama na visini od 11.500 metara i manjku kiseonika, saopštio je FBI i zvaničnici aerodroma u Honoluluu...Portparol FBI Tom Sajmon je izjavio da je dečak...

Nastavak na B92...

Leteo od Kalifornije do Havaja u stajnom trapu aviona

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2014

Jedan šesnaestogodišnji slepi putnik preživeo je let od Kalifornije do Havaja u prostoru stajnog trapa aviona, uprkos izuzetno niskim temperaturama na visini od 11.500 metara i manjku kiseonika.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.