SUTRA NEMA KAJANJA: Pravila SEKSA ZA JEDNO VEČE!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA NEMA KAJANJA: Pravila SEKSA ZA JEDNO VEČE!

Smatrate da vam je sve dozvoljeno i da nikome ne treba da polažete račune? Samo napred, ali...

Ukoliko ne želite da se vežete za nekog, a želite seks za jednu noć morate se držati nekih pravila. Koja su to pravila pročitajte u nastavku članka.

1. Ukoliko ste pronašli frajera sa kojim ćete spavati, jednoj od prijateljica recite gde idete i s kim, dobro je da joj ostavite i broj tablica ako taj neko ima auto. Takođe joj se javite kada stignete kući. Što je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sigurno, sigurno je.

2. Držite se toga da je to samo seks za jednu noć i kada se to završi svako ide na svoju stranu. Nema maženja do jutra i ranog ispijanja kafe uz poljupce.

3. Ako niste sigurni da želite seks za jednu noć nemojte to raditi, jer ćete kasnije imati grižu savesti.

4. Osoba sa kojom odlučite da spavate mora da vas fizički privlači. Nemojte to učiniti sa nekim samo da biste to učinili.

5. Obavezno koristite prezervative kao zaštitu, čak i ako koristite neku drugu vrstu zaštite, jer zapamtite da tu osobu ne poznajte dobro i da ne znate da li ima neku polno prenosivu bolest. Jeste lepše bez kondoma, ali zdravlje i sigurnost moraju vam biti na prvom mestu.

6. Dobro razgraničite šta je seks, a šta vođenje ljubavi. Razlika je ogromna.

7. Seks za jednu noć je upravo to - seks za jednu noć. Ne očekujte dalji kontakt, niti se nadajte da će to prerasti u vezu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.