STIŽU VAS PROBLEMI: Razlozi zbog kojih vam je LOŠ SEKS!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Feb.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU VAS PROBLEMI: Razlozi zbog kojih vam je LOŠ SEKS!

Ma koliko da volite svog partnera i on vas, u vezi uvek nešto mora da “zaškripi”. Prepoznajte problem koji imate i pročitajte kako da ga rešite.

1. Loša tehnika

PROBLEM: Partner se trudi da vas zadovolji, ali to radi na pogrešan način. Razlog: navika koju je stekao sa prethodnim partnerkama.

REŠENJE: Objasnite mu šta volite i šta vam prija, a šta ne. Tako ćete mu dati smernice i uštedeti vreme.

2. Libido

PROBLEM: Navikli >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su da budu muškarčine i ne žele da priznaju da imaju niži libido od partnerke. Oboje se u vezi osećate loše, jer mislite da ne privlačite dovoljno jedno drugo.

REŠENJE: Razgovarajte.

3. Tehnički problemi

PROBLEM: Vi ste raspoloženi za maratonski seks, ali vaš partner ima erektilnu disfunkciju i nije u stanju da vam izađe u susret.

REŠENJE: Ne prigovarajte mu. Možda je imao loš dan, možda je pod velikim stresom. Potrudite se da ga opustite, a ukoliko problem postane hroničan, predložite mu da zajedno odete kod doktora.

Pročitajte koje probleme u seksu imaju žene!

4. Rutina

PROBLEM: Uvek na isti način i na istim mestima vodite ljubav, što dovodi do zasićenja i smanjenja privlačnosti.

REŠENJE: Ne očekujte da će vam seks uvek biti kao na početku veze, kada ste isprobavali sve poze i pokrete i naučili put do sigurnog orgazma. Isprobajte nove stvari, tako ćete rasplamsati plamen strasti. 

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.