SLATKI IZAZOV: Nagrada za NAJBOLJEG POSLASTIČARA!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKI IZAZOV: Nagrada za NAJBOLJEG POSLASTIČARA!

Dijamant novčano nagrađuje najboljeg studenta Visoke hotelijerske škole i vodi ga na Sajam poslastičarstva i pekarstva koji se održava svake godine u Riminiju!

Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastronomije “Visoke hotelijerske škole” u Beogradu koji u školskoj 2014/2015. godini bude ostvario najbolje rezultate i ocene u aktivnostima poslastičarstva i pekarstva.

Osim ove vredne novčane nagrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zahvaljujći ovoj kompaniji, najbolji student će imati priliku da otputuje na Sajam poslastičarstva i pekarstva koji se održava svake godine u Riminiju.

Foto: Promo Dijamant

Kompanija Dijamant podržava upornost, kreativnost i inovativnost mladih i perspektivnih ljudi.

Cilj ove nagrade je da motiviše i podstakne najboljeg budućeg poslastičara da što bolje iskoristi svoje stečeno znanje, započne karijeru i doprinese kvalitetu ugostiteljskih usluga.

Foto: Promo

Dijamant stoni margarini su visokokvalitetni proizvodi koji ne sadrže trans masti. Na tržištu postoji nekoliko vrsta stonih margarina za različite namene: Classic, Dijavit, Margarin s ukusom vanile, Margarin s aromom ruma i Dijamant s maslacem.

Idealani su za pripremu finih testa, slanih kolača, kuvanih i pečenih jela, daju izuzetan ukus najfinijim poslasticama – kolačima i kremovima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.