SEKSI SI DOK NE NAPRAVIŠ GLUPOST: Ova ženska greška u seksu užasava muškarce

Izvor: NaDlanu.com, 02.Avg.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI SI DOK NE NAPRAVIŠ GLUPOST: Ova ženska greška u seksu užasava muškarce

Ok, imaš super telo, žele te muškarci, ali ako misliš da je to dovoljno, varaš se. Ukoliko napraviš ovu grešku, uzalud ti seksi telo.

Ključna stvar kada je seks u pitanju je samopouzdanje, ili ga imaš li ga nemaš.

Zna se da manjak samopouzdanja može da vas košta mnog stvari u životu pa i seksa.

Ukoliko konstantno postavljate muškarcu pitanja tipa “Da li sam debela?”, “imam li veliku guzu?”, “mislim da sam se ugojila, kako mi stoje farmerice”, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << budite sigurni da ćete ga smoriti i ako vas je do tad smatrao seksipilnom i želeo, to će ga proći jer vaša nesigurnost mu deluje odbojno i tera ga od vas.

Muškarci misle da ste seksi dok ih vi ne uverite u suprotno. Uostalom svako od nas se ponekad oseća nesigurno, ali ne dozvolite da on to primeti.

Kada ste u krevetu s njim, ponašajte se kao da ste najzgodnija I najpoželjnija na svetu.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.