Ronilac snimio neverovatnu borbu između ribe i zmije (FOTO)

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronilac snimio neverovatnu borbu između ribe i zmije (FOTO)

Podvodni ribolovac iz Australije snimio je čudnu i zastrašujuću borbu između jedne od najotrovnijih riba na svetu i smrtonosne zmije.

Foto: ~Sage~/ Flickr.com

Rik Trip primetio je u vodama u blizini Darvina da morska zmija napada ribu (deluje da je reč o kamenjarki), a fotografije njihovog sukoba koje je napravio, ubrzo su se proširile internetom.

Govoreći za BBC Trip je rekao da je ronio oko olupine u luci, kada je primetio ovaj nesvakidašnji prizor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zanimljivo je što je ovaj čovek odlučio da se umeša, i izvukao ih je iz vode.

“Jesam blesav, ali ne i lud. Znam da je to što sam uradio opasno. Ipak, znao sam da me neće ujesti. Pustio sam ih oboje, ali je zmija ponovo napala ribu”, ispričao je on.

Ova otrovnica je na kraju izašla kao pobednik, ali je velika verovatnoća da je na posletku i ona uginula od otrovne kamenjarke, čiji otrov može ubiti i odraslog čoveka u roku od dva sata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.