Producenti o Anđelini Džoli: Razmažena i netalentovana

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Producenti o Anđelini Džoli: Razmažena i netalentovana

LOS ANĐELES - Nakon što su hakeri iz Sjeverne Koreje izvršili hakerski napad na "Soni" producentsku kuću, njeni čelnici nemaju mira, a posljednji skandal ozbiljno prijeti da napravi pravi haos između glumaca i producenata.

Naime, riječ je o mejl prepiski u kojoj dva producenta ove kuće izbacuju Anđelinu Džoli iz konverzacije, da bi nastavili da je ogovaraju iza leđa.

Ovo se desilo tokom dogovaranja oko snimanja rimejka filma "Kleopatra", koju je tada tumačila Elizabet >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Tejlor.

"Ne želim da uništim svoju karijeru zbog razmaženog derišta koji nema ni tračak talenta za režiju, a već 18 mjeseci pokušava da uradi ovaj film. Nemam uopšte namjeru da radim s njom", napisao je Skot Rudin, jedan od glavnih producenata ove kuće.

"Ona je ozbiljno poludjela, nešto nije u redu s njom. Ako budem otišao na još jedan sastanak s njom poludjeću", nastavio je on.

Po izlasku ove prepiske, Rudin nije prestajao da se izvinjava oskarovki, navodeći da je sve napisano u žaru momenta, ali se Anđelina još nije oglašavala povodom čitave situacije, prenosi 24sata.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.