Predavanje zašto je astrologija astrolAgija?

Izvor: Studnel.com, 03.Okt.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje zašto je astrologija astrolAgija?

Na ovu temu govoriće dr Dragan Gajić, redovni profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Profesor Gajić će govoriti o razlozima zbog kojih se astrologija ne može tretirati kao nauka, kao i zbog čega su njena predviđanja jedna od najdugotrajnijih obmana u istoriji civilizacije. Takođe, biće reči i o društvenom kontekstu zbog kojeg astrologija u savremenom svetu opstaje i pored naučnih argumenata koji je diskredituju.
Organizatori ovog predavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << su Astronomsko društvo Alfa i Narodna biblioteka Stevan Sremac, uz podršku Centra za promociju nauke Beograd. Ulaz na predavanje je slobodan.

predavanjezasto je astrologija astrologijanarodna biblioteka stevan sremacdragan gajicastronomsko drustvo alfacentar za promociju nauke beograd

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.