Pravo vreme: Proširenje slavne holivudske porodice do kraja leta?

Izvor: B92, 19.Apr.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravo vreme: Proširenje slavne holivudske porodice do kraja leta?

Nakon operacije kojom je sprečila nastajanje opake bolesti, glumica Anđelina Džoli i njen suprug Bred Pit nastavljaju s planovima o usvajanju sedmog deteta.

Anđelina i Bred su već roditelji šestoro dece, od kojih su troje njihova biološka deca: Šajlo, Noks i Vivijan, dok su ostalo troje usvojili: Medoksa iz Kambodže, Paksa iz Vijetnama i Zaharu iz Etiopije. Sada planiraju da usvoje dete iz Sirije.

“The Express” navodi da slavni holivudski par planira da usvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednu devojčicu iz Sirije.

“Anđelina je bila dirnuta kada je posetila jedno sirotište u Siriji. Sada kada je rešila problem sa zdravljem, ona i Bred veruju da je pravo vreme za usvajanje, najverovatnije četvrte devojčice", navodi ovaj list i dodaju kako bi to trebalo da se dogodi najkasnije do kraja leta.

Iako mediji uveliko pišu da će se poznata porodica proširiti za još jednog člana, Anđelina i Bred još uvek nisu javno potvrdili ove vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.