Poznata je kao smerna: Sugestivna fotografija kojom je glumica šokirala fanove

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata je kao smerna: Sugestivna fotografija kojom je glumica šokirala fanove

Glumica Dakota Džonson je već mesecima unesena u ulogu kontroverzne Anastasije Stil snimajući film „50 nijansi siva“.

Kažu da glumci, kada se sažive s nekom ulogom, teško mogu da je napuste u stvarnom životu. Da li je to slučaj s Dakotom?

Sudeći prema poslednjoj fotki koju je objavila na Instagramu odgovor je potvrdan.

Sugestivni selfi iz automobila na kojem glumica drži ruku na unutrašnjoj strani butina uz komentar da ima krizu identiteta iznenadio je njene fanove.

Ovo nije fotografija koju bi uslikala Dakota Džonson, smerna glumica koju znamo, već upravo Anastasija, lik iz filma koji Dakota tumači.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) DAKOTA DŽONSON ŠOKIRALA: Napravila selfi, a evo gde je stavila ruku

Izvor: Kurir, 23.Jul.2016

...Dakota glumi stidljivu devojku koja je uspela da zavede ozbiljnog Kristijana..Međutim, da je izreka "Ispod Mire, sto đavola viri", tačna, pokazuje i ova njena fotografija..Sugestivni selfi iz automobila na kojem glumica drži ruku na unutrašnjoj strani butina uz komentar da ima krizu identiteta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.