Policajci fotografisali lopova kog su zatekli na mestu pljačke, sad mu se smeje ceo svet (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci fotografisali lopova kog su zatekli na mestu pljačke, sad mu se smeje ceo svet (FOTO)

Policajci su dobili poziv da je provala u prodavnicu u toku, a kada su stigli na mesto događaja zatekli su nestvarnu scenu.

Policajci francuske žandarmerije izveli su verovatno najlakše hapšenje u karijeri kada su došli na mesto pljačke prodavnice.

Oni su, naime, zatekli lopova zaglavljenog u izlogu zlatare u rupi koju je napravio za bekstvo.

Incident se dogodio na jugozapadu Francuske, a žandarmerija je postavila fotografiju na Tviteru uz poruku: "Pijan, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << provalio je u radnju, ali je ostao zaglavljen u izlogu, sve do hapšenja..." Poruka je postavljena uz hašteg "ThugLife".

#Mauléon (64) Ivre, il cambriole un magasin mais reste coincé... dans la vitrine avant d'être interpellé ! #FallaitSeTenirÀCarreau?#ThugLife pic.twitter.com/mCmYICDuXs

Oni su kasnije i na svojoj fejsbuk stranici objasnili da su morali da zovu vatrogasce kako bi sproveli ovo hapšenje. Lopov (46) je priveden i sutra bi trebalo da se nađe pred sudijom.

Inače, lopov je prethodno iste večeri već upao bio u ovu radnju i odneo nešto nakita, da bi se kasnije vratio i ostao zaglavljen.

Bizarni video s Kosova i Metohije obišao planetu (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.