Pogledajte 63. epizodu emisije Moja mama kuva bolje od tvoje

Izvor: B92, 26.Maj.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 63. epizodu emisije "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Pobednice ovog duela su Katarina i mama Ankica Manojlović iz Beograda. A šta je pošlo naopako za Jelenu i mama Mariju Prokić, saznajte u nastavku.

Na samom startu Jelena je bila sigurna u sebe i uspešnost svoje nabavke ali je problem nastao kada je shvatila da se iz nabavke vratila bez ijednog začina. Problem je delimično rešila mama Marija koja je nakon određenog vremena donela so, kako ne bi pred sudiju odneli tanjir sa nezačinjenim jelom. Uprkos pehu koji joj se desio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jelena je sa pripremom svog jela završila na vreme.

Kao i Jelena i Katarina se iz nabavke vratila bez nekoliko potrebnih sastojaka za njen današnji recept „Svinjski file sa pekmezom od šljiva“. Mama Ankica je kada je vreme to dozvolilo donela taljatele. Iako su na početku imale nesuglasica oko čišćenja svinjskog filea, Katarina i mama Ankica su uspele da pripremu i dekoraciju svog recepta završe u zadatom roku.

Sudija Saša Mišić pobedu je dodelio Katarini i mama Ankici koje prolaze u sledeći krug takmičenja.

Šezdeset i treću epozodu možete pogledati OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.