Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pocijepane farmerke za urbanog muškarca

Farmerke zauzimaju posebno mjesto u ormaru svakog modernog, urbanog muškarca, a u zavisnosti od modela i dizajna dosta govore i o vašem stilu.

One su uvijek u modi, to je klasičan, nezaobilazan u najprodavaniji komad kako ženske, tako i muške odjeće. Nakon svijetlog džinsa, vrećastih modela, na red su došli pocijepani modeli.

Ako vam se dopadaju pocijepani modeli, dobra vijest je da ni ove sezone ne silaze sa modnog trona, naprotiv, na vrhu su liste najpopularnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << komada odjeće jačeg pola.

Iako se najčešće nose u opuštenijim prilikama, uglavnom uz patike, u njima možete da se pojavite i na nekim ne previše formalnim događajima, pod uslovom da ih uklopite sa nekom dobrom kožnom jaknom i udobnim cipelama od meke prevrnute kože.

Boje pantalona koje se nose ove sezone su teget, bordo i zelena. Jarke svijetle boje su izašle iz mode, ali je zanimljivo da se bijele pantalone vraćaju u modu. Bez obzira na to koji model i boju pocijepanih pantalona odaberete, važno je da u njima izgledate muževno, a ne da izgledate kao da ste ih posudili oz ormara nježnije polovine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.