Pesma Moj mili Putine postala hit na internetu

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma "Moj mili Putine" postala hit na internetu

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe “Moj Putn” za samo dva dana dobila je više od milion pregleda.

Jakuševa (29), čije je umetničko ime Mašani Maj potiče iz trećeg najmnogoljudnijeg ruskog grada, Novosibirska.

"Usprkos svetu, vraćaš nam Krim, i nakon toga, slobodan od svega, obnovićeš naš savez. A šta je sa mnom? Očarana sam i opčinjena...", stihovi su pesme koja je deo Marijinog prošlogodišnjeg albuma.

U prvom delu spota nosi haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u bojama ruske zastave u kojoj poziva Putina da je povede sa sobom u "bolje sutra".

U drugom delu je u bojama ukrajinske zastave i u ruševinama moli predsednika da je izbavi.

Mlada patriotkinja između ostalog peva: "Ti si Putin, ti si tako Putin, želim biti s tobom, vrištim za tobom, povedi me sa sobom", prenosi The Moscow Times.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Pesma "Moj mili Putine" hit na internetu

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2015

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe "Moj Putn" za samo dva dana dobila je više od milion pregleda...Jakuševa (29), čije je umetničko ime Mašani Maj potiče iz trećeg najmnogoljudnijeg ruskog grada, Novosibirska..."Usprkos svetu, vraćaš nam Krim, i nakon toga, slobodan od svega, obnovićeš...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.