PRIZNAJTE DA SE PIPKATE: Koliko često je normalno da žene masturbiraju

Izvor: NaDlanu.com, 25.Nov.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAJTE DA SE PIPKATE: Koliko često je normalno da žene masturbiraju

Iako to nerado priznaju, da - i žene se samozadovoljavaju. Ali, koliko često je normalno?

Istraživanja na ovu temu sprovođena su mnogo puta, a ona najnovija pokazala su da se dame između 18 i 30 godina "pipkaju" dva do tri puta nedeljno. Mnoge žene izjavile su da to zavisi i od broja orgazama koje dožive tokom samozadovoljavanja - što ih više imaš više ih želiš.

Manja grupa pripadnica lepšeg pola masturbira tek po jednom mesečno, u najboljem slučaju, dok, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << s druge strane, ima i onih koje to rade svakodnevno.

Možda je iznenađujuće, ali čak i žene koje imaju partnere ne odriču se masturbacije olako. To objašnjavaju prilikom da zadovolje samu sebe u svakom trenutku, bez zavisnosti od muškarca. Jasno je da se seks i masturbacija ne mogu porediti, ali ono u čemu je čar igranja sa samom sobom jeste što najbolje poznaju svoje telo i znaju kako da se dovedu do vrhunca.

Ne postoji "kvota" koju treba ispuniti. Slučaj da žene masturbiraju previše je redak (ali ne i nepostojeći), jer da se razumemo - većina žena to radi znatno ređe od muškaraca. Ali, baš zbog toga - ne ustručavajte se. Normalno je, zdravo je, ne oduzima mnogo vremena - i zato slobodno nekoliko puta nedeljno priuštite sebi barem nekoliko minuta vrhunskog užitka!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.