Ovo su tajne parova koji nikad neće raskinuti

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su tajne parova koji nikad neće raskinuti

U današnje vreme, većini parova jako je teško da održe vezu svežom i zdravom, međutim ako postoji ljubav, razumevanje i poštovanje, onda bi trebali da zajedno poradite na očuvanju i osveženju vašeg odnosa.

Postoji gomila saveta koji vam u tome mogu pomoći, a mi smo izdvojili ovih 6. Jedino što na vama ostaje to je da ih sledite.

1. Viđajte se što češće

Ako ne živite zajedno ili u istom gradu, pokušajte naći što više zajedničkog vremena, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vam to dozvoljavaju razne okolnosti. Ne kaže se bezveze daleko od očiju, daleko od srca.

2. Napravite svoje male rituale

Rezervišite sredu za bioskop, petak za opuštene filmske večere kod kuće, subotu za odlaske u šetnje ili romantične večere, a nedelje za izlete u prirodu.

Foto-ilustracija: Foter/Nina Matthews Photography

3. Budite prisutni

Kada ste zajedno, zaboravite na Facebook, Instagram ili uopšteno svoje mobilne telefone te se 100 posto posvetite jedno drugome. Komunikacija je temelj svakog zdravog odnosa.

Foto-ilustracija: Profimedia

4. Ispunjavajte svoja obećanja

Drugim rečima, nemojte ih davati pa kršiti, jer sigurno ne želite da on prestane da misli kako na tebe može baš uvek računati.

Foto: Profimedia

5. Pametno se svađajte

Budite iskreni, recite kad vam nešto smeta, ali i razgovarajte o problemu pa ga rešite. Za niske udarce, galamu i durenja nema mesta, ako želite zdravu vezu. Nikada nemojte otići u krevet ljuti.

Foto-ilustracija: Profimedia

6. Čuvajte leđa jedno drugom

Čak i kada on nije u pravu, pred drugima pokažite da ste uvek na njegovoj strani. Tek kad dođete kući, porazgovarajte, i recite mu za šta mislite da nije bio u pravu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.