Ovo je Rijanina dvojnica

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Rijanina dvojnica

Andel Lara je 22-godišnja studentica iz Bostona koja se proslavila time što izgledom dosta podsjeća na slavnu pop pjevačicu Rijanu.

Andele u tolikoj mjeri liči na Rijanu da ima preko 41.000 pratilaca na Instagramu, fanovi je obasipaju pažnjom, a različite kompanije joj plaćaju da reklamira njihove proizvode, piše Klix.ba.

Lara je za Daily Mail rekla kako je dosad zaradila preko 20.000 dolara zahvaljujući ugovorima koje je potpisala za različite modne brendove, a njene >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << fotografije na društvenim mrežama redovno postaju viralne.

Također, priznala je kako je jednom završila u istom noćnom klubu kao i Kris Braun, nakon čega su svi pretpostavili da je tu bio sa slavnom pjevačicom s kojom je ranije bio u vezi.

Jedina razlika između nje i Rijane je, kaže, u tome što Andele ne zna pjevati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.