Ovako jedna od najlepših žena sveta izgleda bez šminke (FOTO)

Izvor: B92, 19.Jun.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako jedna od najlepših žena sveta izgleda bez šminke (FOTO)

Glumica i voditeljka Sofija Vergara se smatra jednom od najlepših žena sveta. Dok nas na crvenom tepihu oduševljava perfekcijom, evo kako izgleda bez šminke….

Iako je najčešće viđamo na najraskošnijim crvenim tepisima, kada nosi luksuzne kreacije i ima savršenu šminku, glumica Sofija Vergara nema problem da pokaže svoju prirodnu lepotu.

Tako je, nakon objavljivanja fotografije na kojoj ima temperaturu, rešila da sa svojim fanovima podeli fotku na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema ni grama šminke.

Dok se odmarala u eksluzivnom letovalištu, kolumbijska lepotica je iskoristila slobodan trenutak da napravi selfi, koji je ubrzo objavila na Instagramu.

Ispod slike, Sofija je svojim fanovima poželela da uživaju u danu, a njena fotografija je za kratko vreme dobila više od 100.000 lajkova.

Kako vam se sviđa glumica bez šminke?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sofija Vergara prelijepa i bez šminke

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2017

Glumica i voditeljka Sofija Vergara se smatra jednom od najljepših žena svijeta. Dok nas na crvenom tepihu oduševljava perfekcijom, evo kako izgleda bez šminke…...Iako je najčešće viđamo na najraskošnijim crvenim tepisima, kada nosi luksuzne kreacije i ima savršenu šminku, glumica Sofija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.