Ova priča je jača od života: Dečak je rođen mrtav, ali lekari nisu hteli da ga puste tek tako

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2017, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova priča je jača od života: Dečak je rođen mrtav, ali lekari nisu hteli da ga puste tek tako

Nakon vrlo teškog carskog reza, ovaj dečak je rođen bez znakova života, i potpuno modar. Lekari nisu mogli ni da zamisle kako saopštavaju majci tužnu vest, te su odlučili da se bore za život ovog mališana.

Kada su shvatili da dečak ne diše niti daje ikakve znake života, najpre su pokušali masažu srca u kombinaciji s intubiranjem.

Prolazili su trenuci dugi kao večnost, a doktori su u jednom trenutku spazili da je njegovo maleno srce počelo lagano da kuca. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << To nije značilo da će dečak izvesno preživeti, pa su dali sve od sebe kada su videli da dobija ružićastu boju, odnosno, da se život vraća u njega.

Pogledajte video, a naročito poslednju scenu - kako se dečak "zahvalio" lekarima što su mu spasili život.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.