Ostavio vas je? Šta da činite? Blizanci treba da otputuju, a Vodolije da se provode

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavio vas je? Šta da činite? Blizanci treba da otputuju, a Vodolije da se provode

Kako ćete mu se najbolje osvetiti zato što vas je ostavio? Zasijajte novim sjajem!

OVAN

Dosta je bilo grickanja noktiju i prevrtanja misli u glavi, “...da sam mu bar rekla...”, “...nije trebalo da mu se smejem...” Vreme je za novu frizuru. Izvucite pramenove ako to nikad niste radili.

BIK

Prihvatite oberučke zdrave promene. Ne davite tugu u moru slatkiša, jer šteta koju ćete tako napraviti učiniće vas još nesrećnijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Bacite se na zdravu hranu, vežbajte i probajte novu šminku.

BLIZANCI

Vi ste odlični u pružanju saveta prijateljima kada oni imaju ljubavne probleme. Zašto vam je onda toliko teško da pomognete sami sebi? Ne gledajte unazad. Niste otišli na planirano zajedničko letovanje? A vi lepo spakujte kofere i otputujte sa prijateljicom.

RAK

Izbacite iz stana sve što vas podseća na njega. Bacite slatkiše koje je on voleo da jede uz TV, i posvetite se zdravoj ishrani. Ne zaboravite i onaj sladoled u zamrzivaču!

LAV

Ne dozvolite da vam odlazak bivše ljubavi pomuti račune i da vam se to vidi na licu. Stavljajte malo jaču šminku, i to onu svetlucavu.

DEVICA

I za vas važi isto: hranite se zdravo i vežbajte, kako biste imali stalan izvor energije koja vam je potrebna. Takođe, probajte novi zlatni trend - stavite na oči malo zlatne senke, i garderobu osvežite nekim zlatnim detaljem.

VAGA

Ne odbijajte pozive prijatelja kad vas zovu na rođendane i u izlaske. Takođe, posvetite jedan ceo dan samo sebi, idite u teretanu, na bazen i masažu, jer su vam potrebni rekreacija i opuštanje.

ŠKORPIJA

Vreme je za promene. Bilo da je reč o dugoj ravnoj kosi koju je vaš partner voleo na vama, ili o džinsu iz koga niste izlazili i koji vas podseća na srećna vremena.

STRELAC

Prestanite da bacate novac na papirne maramice i prestanite sebe da mučite “što nisam...”, “a da sam onda....”... Upišite časove joge, na primer. Važno je da se pokrenete s mrtve tačke.

JARAC

Dosta je sa tim tužnim izrazom na licu! Kupite novu maskaru, probajte novi karmin...

VODOLIJA

Vreme je da se vratite među ljude. Sigurno ste neke prijatelje zapostavili dok ste bili na sedmom nebu, a koji su vam i dalje ostali nakloni.

RIBE

Proslavite završetak ljubavi tako što ćete kupiti novu ešarpu žute, ili neke druge jarke boje. Upišite časove sambe i videćete - odmah ćete se povratiti iz mrtvih.

Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.