Ona ne mislil na Boga: Modno verski greh ili potpuni treš?

Izvor: B92, 23.Apr.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona ne mislil na Boga: Modno verski greh ili potpuni treš?

Crno, providno, usko, pa sa odštampanim likom Device Marije na grudima. Tako je izgledao modni debakl starlete Kim Kardašian koja je proslavila deceniju svoj rijalitija. Prikladno ili ne, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama ovo je možda početak sunovrata devojke koja suvereno "vlada" svetom šou biznica punu deceniju.

Kim je ovako odevena prošetala ulicama zapadnog Holivuda sa svojim sestrama na njihovoj intimnoj proslavi. A proslava je bila povodom njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rijalitija koji ove godine ulazi u trinaestu sezonu prikazivanja.

I do sada smo mogli da vidimo hrišćanske motive na haljinama renomiranih brendova i dizajnera, ali kad seva donji veš i brushalter onda to zaista ostavlja utisak "previše je".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.