On ima 4 godine, pati od autizma i ne govori, ali je SPASAO ŽIVOT SVOJOJ PORODICI!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On ima 4 godine, pati od autizma i ne govori, ali je SPASAO ŽIVOT SVOJOJ PORODICI!

Hrabri dečak, koji ne može da govori, osetio je miris plina i uspeo da probudi svoje roditelje i ukaže im na opasnost. Tako je spasao i sebe i njih

Tejlor Met (4) je mladi dečak koji pati od autizma, a ne može ni da govori. On je osetio miris plina dok su njegovi roditelji spavali. Rebeka Kugan (31) i Li Met (33) su se probudili u trenutku kada je njihov sin došao do vrata njegove sobe i krenuo da zvecka dok su oni spavali!

Oni su prvobitno mislili da se on ne oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dobro, pa su ga stavili u krevet i probali da ga ušuškaju, oko 3 sata ujutru. Tejlor je odbio da se smiri i iako ne može da govori, uspeo je da ubedi svog oca da izađe iz kreveta tako što je konstanto pokazivao na stepenice. Kada je Li sišao dole, osetio je jak miris plina!

Pronašao je da postoji pukotina na sigurnosnim cevima i da se gas nekontrolisano širi kroz kuću. Oni su isključili dovod plina i otvorili sve prozore kako bi izbegli mogućnost eksplozije. Majka ovog mladog dečaka inače ima ritual da svako jutro zapali sveću. Da nije bilo ovog malog heroja, njihova priča bi se završila tragedijom.

Nadlanu / izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.