Oglasio se NIS povodom pljačke i ranjavanja radice: Kristina se i dalje bori za život, a policija traga za pljačkašem

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se NIS povodom pljačke i ranjavanja radice: Kristina se i dalje bori za život, a policija traga za pljačkašem

Kristina Kaplanović (19) upucana je u glavu sinoć na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, u toku pljačke. Lekari se i dalje bore za njen život, a policija intenzivno traga za pljačkašem koji ju je ranio. Povodom ovog slučaja za naš portal oglasio se NIS.

- Prilikom oružane pljačke benzinske stanice Veliki Mokri Lug 1, sinoć oko 22.45 časova teško je ranjena Kristina Kaplanović, kasirka u ovom maloprodajnom objektu. Nepoznati napadač je pobegao sa benzinske stanice koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se nalazi na auto-putu na izlazu iz Beograda u pravcu Niša. Kristina je hitno prevezena u Urgentni centar u Beogradu gde lekari čine sve moguće kako bi joj spasli život.

- Uz porodicu zaposlene u ovom teškom trenutku smo svi mi kolege iz kompanije i spremni smo da pružimo svu neophodnu pomoć i podršku u ovom teškom trenutku. Takođe, od prvog trenutka NIS je pružio svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja. Kolege iz Funkcije za korporativnu zaštitu obezbedile su odmah lice mesta i dostavili snimke video nadzora nadležnim organima - rekli su nam iz NIS-a.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Podsećamo, Kristina je iz Nove Varoši došla u Beograd kod svog dečka, ali sudbina se surovo poigrala sa devojkom, pa se tako sada, umesto da uživa u životu i ljubavi, bori za goli život.

Na njenom Fejsbuk profilu poslednja objava je od 2. maja, kada je okačila fotografiju punu ljubavi sa svojim dečkom.

Kako je Telegraf.rs ranije pisao, pljačka se desila sinoć oko 22.30 sati, a lopov je odmah nakon pucnja pobegao u nepoznatom smeru.

S njom je u tom momentu na pumpi bilo još dvoje radnika, a u kasi su imali 10.000 dinara.

Iako su hteli da sve daju lopovu, on je zapucao.

Policija i dalje traži počinioca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće...U oružanoj pljački koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati na NIS-ovoj benzinskoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.