ONA PIJE 100 KAFA NA DAN: Šta mislite, da li joj nešto fali?

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA PIJE 100 KAFA NA DAN: Šta mislite, da li joj nešto fali?

Priznajte da se i sami ponekad zabrinete za sebe i svoje zdravlje, kada sebe uhvatite da ste popili već tri kafe, a skuvali biste i četvrtu. Međutim, ova žena verovatno je svetski rekorder u ispijanju magičnog napitka i super se oseća

Amerikanka Helen Marso radi kao menadžerka kontrole kvaliteta kafe u jednom lancu kafeterija, a sama svakodnevno konzumira neverovatne količine crnog napitka. Verovali ili ne, ona tvrdi da joj nije ništa!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Njen posao se svodi na to da testira svaku novu pošiljku zrna kafe tako što će od svake fele skuvati i popiti po šoljicu.

- Mnogo toga može da utiče na ukus kafe. Počevši od načina na koji se ona čuva i skladišti, što joj može poremetiti vlažnost i kiselost, pa sve do načina na koji se sprema. Ja imam zadatak da budem sigurna da je kafa koju nudimo našim kupcima besprekorna – priča Helen.

Foto-ilustracija: FeeDigitalPhotos/bplanet

Ona često putuje, u potrazi za najkvalitetnijom kafom, a vrlo često, popije i stotinjak šoljica kafe na dan! No, kaže da to uopšte ne šteti njenom organizmu.

- Imam utisak da sva ta kafa zapravo ima pozitivan učinak na moje zdravlje. A, pijem je na svaki način, u zavisnosti od raspoloženja: toplu, hladnu, ajs kafu, s dodatkom mleka, šećera, čokolade. Jednostavno, uživam! – tvrdi ona.

Foto: Profimedia

Koliko vi šoljica kafe popijete na dan?

(Telegraf.rs / Mirror)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.