O čemu ona razmišlja na prvom sastanku

Izvor: B92, 24.Okt.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu ona razmišlja na prvom sastanku

Foto: TVZ Design/Flickr.com

Kada pozovete devojku da izađete, znajte da će ona sve do sredine randevua razmišljati da li je donela dobru odluku kad je pristala da se vidi s vama. Dok joj pričate o sebi, pažljivo će slušati i donositi zaključke o vama.

Pitaće se da li ste tip muškarca koji očekuje da te večeri spavate. Ma koliko vam se to, zbog ponašanja pojedinih devojaka, činilo normalno - ne očekujte da ćete to veče završiti u njenom stanu. Motaće joj se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po glavi i koliko ste maljavi po telu. Pobeći će glavom bez obzira ako zapazi dlačice koje vam vire iz nosa i ušiju, pa se podšišajte, obrijte, a ako imate bradu, redovno je održavajte.

Damama će i piće koje naručite mnogo reći o vama, pa i tu budite oprezni. Definitivno izbegavajte viski ili drugu krajnost, gusti sok. Prva varijanta govori da ste snob, a druga ukazuje na mlakonju.

One definitivno očekuju da ponudite da platite račun, ali i da podelite svaki drugi. I kako reče jedna Ana: „Ako insistira na tome da plati, može da bude muškarac brđanin koji ne poštuje žene, a može da bude i džentlmen, ali ako pusti da ja platim, onda je džukela!“

Žene definitivno odbija kada neprestano pričate o svojoj majci, imate prostačke fore, napadni ste, a o letnjoj kolekciji Dolce & Gabbana znate više od nje. Ne tolerišu ni kada potencirate svoju inteligenciju.

Neće joj se svideti ni ako vas ništa ne zanima - nemate neku strast, ali ni ako ste „žešći“ nacionalista koji se od zastave ne odvaja ni u toaletu. Sad kad sve ovo znate, pozovite onu koju merkate već duže vreme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.