Njuškanje profila pre sastanka - da ili ne?

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njuškanje profila pre sastanka - da ili ne?

U eri kada je sve otvoreno i kada su informacije pristupačne, koliko vas pre nego što izađe na sastanak sa nekom devojkom ne "pronjuška" malo po njenim profilima?

Da li je češljanje profila zdrava navika? Da li postoji granica između gašenje znatiželje i potpunog špijuniranja i proganjanja? Naravno, većina vas, sigurno je bar bacila pogled na profil vaše izabranice, ali ona je sigruno pogledala vaš.

Stručnjak za online dating i osnivač sajta cyberdatingexpert.com, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Džuli Spira, kaže da je savršeno normalno da "digitalno provirite" uživot devojek sa kojom ćete otići na sasatanak, ali da verovatno nije najzdravije da češljate njen profil do detalja. "Dajte svojoj vezi vremena da se razvije bez interneta, tražite sami stvari koje će vam se dopasti kod vaše izabranice, umesto što kopate po njenoj prošlosti na društvenim mrežama".

Osim toga, postoji velika  šansa da vam se devojka svidi na prvi pogled, ali onda vidite da ona voli da sluša Zvezde Granda, a vi ste pre čovek koji voli rok? To vas u startu odbija, a realno sa ovom razlikom bi veza bila i te kako održiva. A sad zamislite ovu situaciju, ona vam kaže: "Omiljena knjiga mi je Orlovi rano lete" (recimo), a vi na to kažete: "Znam".

Zamislite koliko je to neprijatan trenutak, koliko ona misli da je vi špijunirate i proganjate mesecima i da ste u suštini poremećena osoba. Bolje je neke stvari da saznate kroz razgovor, zar ne?

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.